Hór Csaba / TheWeddingman

RÖVIDEN A TÖRTÉNETEM -

Létezik Superman, Batman, Spiderman… És létezik a The Weddingman.
Gratulálok kétszer is!

Először, mert házasodtok, másodszor, mert megtaláltátok erre a csodálatos alkalomra az ideális Dj-t.
Minden esküvőn fontos célom, hogy ne csak felejthetetlennek tűnjön, hanem felejthetetlen élmény is legyen a nagy nap, mind Nektek, mind a násznép számára.

Ugyan etyeki székhellyel rendelkezem, de az ország egész területén szívesen teszem boldoggá azokat a párokat akik engem választanak, és több mint tíz éves tapasztalattal segítem a hűséget fogadók kéréseinek megfelelően alakítani az este hangulatát.

A kétezres évek elején már közönség előtt zenéltem, de akkor még csak a buli elején és a végén egy-egy órát bíztak rám a nálam idősebb profik.

Gyorsan ráéreztem a hangulatteremtés művészetére
ezért egyre többet és többet zenélhettem, míg egész éjszakás fellépésekre kértek fel a budapesti Club-11-ben.

Korábban az általam válogatott és mixelt zenék house alapokból épültek fel, az igényesebb zenéket kedvelők számára.

Budapest jóformán összes kisebb klubját megjárva 2007-ben rezidense lettem az akkori kor egyik legigényesebb és legismertebb éjszakai bárjának a Bazilika mellett található Negronak. Előfordult, hogy heti három-négy alkalommal is játszottam ott.

Mellette a Creol klubban is sokszor megfordultam, itt főként funky és RnB volt a meghatározó stílus, amit játszottam. Ekkortájt kezdtem el rendezvényeken is feltűnni, először csak mint DJ, később a komplett rendezvények bonyolítását is vállaltuk kollégámmal.

Az lagzik emelkedett hangulata mindig vonzott, így egyenes út vezetett az esküvők világába.

A mai napig heti rendszerességgel zenélek a PLATZ-ban és széles ezenei repertoárom miatt, lehetőségem van az önkifejezésre, amelyet kifejezetten élvezek, de fontosnak tartom, hogy vendégek minden alkalommal elégedettek legyenek.

Mondja el
milyen zenét
szeretné hallani.

A többiről mi
gondoskodni
fogunk.